ENA Fordonsmekaniska AB

God förmiddag alla mina härliga och trevliga följare. Jag skriver med en internationell touch på den här bloggen då jag reser mycket mellan olika länder. Ibland reser jag mycket i närområdet också, i firmabilen, och dagens inlägg kommer därför att bli ett inlägg av mer lokal karaktär. När bilen gick sönder i förra veckan lämnade jag den för lagning på en bilverkstad i Enköping, till ENA Fordonsmekaniska AB

Det här är en bilverkstad i Enköping som gjorde ett bra jobb på bilen och eftersom jag vet att det alltid finns en och annan läsare som också behöver laga bilen här i Enköping så tänkte jag mig att jag skulle berätta för er att ni kan lämna bilen till ENA Fordonsmekaniska AB. Personalen har ett brinnande intresse för bilar och en vilja att alltid hjälpa sina kunder att både laga och serva bilarna på ett smidigt, noggrant och effektivt sätt. Eftersom jag har lämnat bilen dit förr och blev nöjd då, kändes det tryggt att lämna bilen dit igen. Både privatpersoner och företagare kan anlita denna bilverkstad i Enköping. Jag fick all den hjälp som jag behövde och det kommer förstås ni att få också när ni lämnar bilen till ENA Fordonsmekaniska AB. Personalen fick klart sitt arbete på kort tid och det gjorde att jag slapp onödiga förseningar i mitt jobb, då jag hade flera olika kundbesök inplanerade. Jag är nöjd med denna bilverkstad i Enköping och just därför ville jag skriva ett inlägg för att rekommendera just dem för att det är ett så bra företag. Jag kommer aldrig att välja någon annan bilverkstad i Enköping när det här företaget finns, eftersom de har hjälpt mig så bra.